Aston Martin pregătește o versiune mai rapidă pentru cel mai puternic model al său: DBS Superleggera AMR ar putea fi lansat în 2019

de Paul Cosma
Joi, 02.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai puternic și performant model de la Aston Martin va primi în curând o versiune și mai rapidă, potrivit oficialilor companiei. DBS Superleggera în varianta AMR ar putea fi lansat spre sfârșitul lui 2019.

Aston Martin DBS Superleggera, cel mai performant și mai puternic model de serie construit vreodată de compania britanică, a fost prezentat oficial în luna iunie

Coupe-ul supersport a înlocuit fostul vârf de gamă Vanquish S și oferă un motor V12 bi-turbo de 5.2 litri care dezvoltă 725 CP, un plus de 125 de cai față de versiunea "normală" a lui Aston Martin DB11, pe baza căruia este construit. Cuplul maxim este de 900 Nm.

Cu toate acestea, Aston Martin nu are de gând să se oprească aici și pregătește o versiune și mai rapidă AMR (Aston Martin Racing) pentru DBS Superleggera.

“Am produs o versiune AMR pentru Vantage, avem AMR Rapide și DB11, așa că este de așteptat să apară și DBS Superleggera AMR,” a declarat un oficial Aston Martin. Potrivit acestuia, modelul DBS Superleggera a fost creat cu gândul de a permite și o astfel de versiune mai rapidă AMR.

Viitorul DBS Superleggera AMR, așteptat undeva spre sfârșitul anului 2019, ar urma să fie mai ușor decât versiunea standard, datorită mai multor elemente din fibră de carbon care să favorizeze performanța pe circuit.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru