Aston Martin prezintă conceptul Vanquish Vision: supercarul cu motor central va intra în producție în 2022

de Paul Cosma
Miercuri, 06.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin Vanquish Vision Concept prefațează lansarea unui supercar cu motor central care vrea să “fure” din clienții Ferrari și McLaren. Noul model Aston Martin va intra în producție în 2022 și va beneficia de un motor V6 de producție proprie.

După hypercar-ul AM-RB 003 care a fost dezvoltat împreună cu Red Bull Racing, Aston Martin continuă seria lansărilor de la Geneva cu un nou concept.

Prototipul Vanquish Vision este cel care anunță startul programului de dezvoltare pentru un supercar cu motor central care va fi lansat în cel mult 3 ani.

Noul model Aston Martin se anunță un rival pentru Ferrari și McLaren, urmând să beneficieze de un propulsor V6 de producție proprie. De altfel, britanicii au anunțat la Geneva că vor reveni la producția in-house a motoarelor lor, în dauna “împrumuturilor” de la alte companii.

Aston Martin a evitat să ofere alte detalii cu privire la performanțele tehnice ale viitorului supercar, menționând că acestea vor fi comunicate pe măsură ce avansează programul de dezvoltare.

Noul supercar cu motor central de la Aston Martin este programat să intre în producție în anul 2022.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru