Aston Martin revizuieste V8 Vantage

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.05.2008
Aston Martin a anuntat ca noul V8 Vantage revizuit este mai puternic si mai performant decat actuala versiune.

Esential

420 de cai putere dezvolta acum versiunea revizuita a modelului V8 Vantage.

Aston Martin cauta sa introduca un aer proaspat in gama sa si anunta o serie de revizuiri tehnice asupra modelului V8 Vantage. Modificarile operate de Aston asupra supercarului sunt primele de acest gen de la lansarea oficiala a Vantage-ului in 2005.

Inginerii britanici s-au concentrat mai mult asupra performantelor si mai putin asupra designului, care ramane neatins cu exceptia jantelor de 19 inch din aliaj.

Sub capota, motorul V8 dispune acum de o capacitate cilindrica mai mare cu 0.4 litri care ii ofera supercarului 11% mai multa putere, 420 de cai, si 15% mai mult cuplu motor, 470 Nm. Noile resurse de putere reusesc sa propulseze supercarul pana la 290 de km/h si il ajuta sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in 4.7 secunde.

Aston Martin nu a neglijat nici consumul si emisiile versiunii revizuite V8 Vantage, obtinand o imbunatatire cu 13% a acestor cifre multumita transmisiei Sportshift.

Britanicii nu s-au putut abtine si au dat o nota distincta si interiorului cu ajutorul unui sistem de navigatie cu hard-disk, a contactului electronic, a consolei centrale si a sistemului media compatibil cu MP3 Playere sau iPod-uri.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru