Aston Martin va lansa primul său iaht de lux în vara acestui an

de Bogdan Mirică
Marti, 05.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin şi Quintessence Yachts au încheiat un parteneriat care presupune producţia unui iaht de lux, capabil să atingă o viteză de peste 110 km/h.

Aston Martin îşi va extinde oferta de produse cu un nou model. Spre surprinderea tuturor, nu este vorba despre un supercar sau despre primul SUV al companiei, ci despre un iaht.

Aston Martin a anunţat într-un comunicat oficial de presă că a semnat un parteneriat cu olandezii de la Quintessence Yachts, specializaţi în construcţia ambarcaţiunilor de lux. Împreună, cele două companii vor materializa conceptul AM37, propus de Aston Martin şi rămas până acum doar la stadiul de prototip.

Botezat ca o referire la lungimea sa, adică 37 de picioare (echivalentul a 11 metri), noul iaht AM37 a fost deja proiectat vitual de Quintessence şi urmează să vadă lumina zilei în versiune de serie cel mai probabil în vara acestui an.

Esential 111 km/h va fi viteza maximă a iahtului desenat de Aston martin.
11 metri măsoară Aston Martin AM37.
Iahtul desenat de Aston Martin va fi declinat în două versiuni, pentru a se adresa unui public cât mai variat.
Prima dintre ele, cea standard, AM37, va putea atinge o viteză de 50 de noduri, echivalentul a 92 km/h. Cea de a doua se va numi AM37 S şi va fi capabilă să atingă o viteză de 60 de noduri, adică 111 km/h.

Caracterul exclusivist va fi sugerat şi de carena construită din fibră de carbon şi alte materiale compozite. Aston Martin nu a oferit detalii despre preţul de achiziţie, dar a anunţat că, potrivit tradiţiei brandului său, Quintessence Yachts va fi nevoit să producă iahtul în Marea Britanie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru