Aston Martin Vantage a intrat oficial în producție: primele exemplare vor ajunge la clienți până la sfârșitul lunii mai

de Petre Barac
Vineri, 18.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat oficial că noul model Vantage a intrat în producție la fabrica engleză din Gaydon. Primele exemplare Vantage vor ajunge la clienții lor până pe 31 mai.

La 66 de ani de la introducerea primului Vantage (prezentat în 1951 ca versiune performanță a lui Aston DB), Aston Martin a dezvăluit noul său coupe Vantage undeva spre sfârșitul lui 2017.

Sub capota lui Vantage stă un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri care dezvoltă 510 CP/6000 rpm și 685 Nm între 2000 și 5000 rpm, transmisia automată cu opt trepte fiind asigurată de ZF.

Britanicii au anunțat acum că noul Aston Martin Vantage a intrat oficial în producție la celebra fabrică din Gaydon. Primele exemplare ce vor ieși pe poarta uzinei vor ajunge la clienți în următoarele săptămâni, potrivit informațiilor furnizate de constructor.

Vantage este al doilea dintr-o serie de 7 modele ce vor fi lansate de Aston Martin în următorii 7 ani. “Second Century Plan” include și lansarea în 2019 a primului SUV al constructorului de lux.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru