Aston Martin vrea să deschidă 10 dealeri noi pe cea mai mare piață auto din lume: investiții de peste 800 de milioane de dolari, pregătite de britanici în China

de Petre Barac
Luni, 05.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat un plan de investiții pe cinci ani care să îi permită extinderea și consolidarea prezenței sale de pe cea mai mare piață auto din lume, respectiv China.

Aston Martin pune la bătaie circa 850 de milioane de dolari pentru investiții în China, pe următorii 5 ani, potrivit unui plan pus la punct de șeful Andy Palmer.

Până la sfârșitul anului, britanicii vor să deschidă 10 dealeri noi în China și să depășească borna 20 la acest capitol.

“Performanța noastră din China de anul trecut reflectă cererea crescută pentru mașinile noastre. Lansarea noilor modele, printre care și primul vehicul electric în 2019, va întări poziția Aston Martin pe această piață prin investiții care să mărească vizibilitatea brandului și vânzările”, a declarat Andy Palmer, CEO Aston Martin.

Britanicii au mai anunțat recent că vor să formeze un joint-venture cu un partener chinez care să îi permită să dezvolte mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru