Ați purta așa ceva la mână? Singurul ceas care se potrivește cu un Ferrari este construit de Hublot și arată incredibil

de Bogdan Mirică
Vineri, 29.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hublot a dezvăluit o versiune îmbunătățită a ceasului MP-05, dedicată supercarului italian Ferrari LaFerrari. Ceasul dispune de un mecanism extrem de complicat și va fi produs într-un număr foarte limitat.

Supercarurile exotice și ceasurile scumpe merg mână în mână. Nu puține sunt instrumentele de măsurare a timpului, create special pentru un constructor auto. Cel mai recent exemplu vine de la Hublot, care s-a întrecut din nou în realizarea unui ceas extrem de complicat.

Și pentru că ceasornicarul elvețian are o tradiție îndelungată alături de cea mai iubită Scuderie din lume, ceasul celor de la Hublot nu putea să poarte alt logo decât cel Ferrari. Bijuteria orologică Hublot este de fapt o evoluție a unui ceas mai vechi, denumit MP-05, lansat în 2013.

Esential 20 de exemplare ale ceasului Hublot pentru Ferrari LaFerrari vor fi construite.
600 de ore de lucru a necesitat fiecare piesă din safir folosită în interior.
Actualul MP-05 este dedicat însă celui mai puternic model din gama Căluțului Cabrat: LaFerrari. Ceasul este construit din safir și are șapte componente individuale, create cu atenție.
Fiecare piesă a necesitat 600 de ore de lucru din partea experților orologieri. Pe lângă cele șapte componente din safir, ceasul mai are alte 637 și un tourbillon vertical.

Indicarea orei este și ea nonconformistă. Există patru cilindri, unul pentru oră, unul pentru minute, unul pentru secunde și unul pentru a indica rezerva de putere.

Deși Hublot și Ferrari nu au anunțat prețul cu care se va vinde ceasul MP-05, ne putem gândi la cifre astronomice, având în vedere mecanismul complicat și faptul că producția va fi limitată la numai 20 de unități.

Comentarii (8)

  • O fi mai scump decât Ferarri La Ferrari.
    :(
    8 0
  • Ceasu asta o fi el scump si de colectionatt insa mie imi aduce mai mult cu chinezariile alea ieftine de pe facebook care se livreaza si cu transport gratiut:))))))
    Un ceas scump si elegant ar trebui construit in forme clasice simpliste cu materiale scumpe......nu design-uri care sa atraga un bitang de 12 ani care are muci la gura....
    10 16
  • apare curand si replica grade A chipurile, la vreo 1000-2000ron si atunci sa vezi o gramada de toparlani pe fb cu ceasul lor smecher ;)
    3 0
  • @tzenu_bmw ceasurile de care vb. sunt pt diferite ocazii si tinute.In cazul de fata, ceasul asta e perfect atunci cand conduci o masina sport.Forma clasica atunci cand conduci un ferrari din '80 nu LaFerrari
    6 1
  • @tzenu

    Fara sa comentez gusturile (nici eu nu ma dau in vant dupa designul asta), mecanica si modul de constructie a acestui ceas e un fel de minune in domeniul lui.

    Inearca sa gugalesti putin, sa vezi ce'i cu el
    8 0
  • pret:
    http://www.chrono24.ro/hublot/mp-05-laferrari-50-days-titanium-black-rubber-mens-watch--id3942835.htm
    2 0
  • @Bogdan Mirica
    Citez: "Pe lângă cele șapte componente din safir, ceasul mai are alte 637 și un tourbillon vertical."

    Mai are 637 de? Castraveti, banane sau morcovi?
    0 1
  • E interesant dar nu sunt adeptul ceasurilor SF. Dar daca ai un LaFerrari, merge. Masina arata SF si ceasul trebuie sa fie la fel....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru