Au inceput pariurile pe castigatorul in Dakar 2008

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.01.2008
Marile case de pariuri ale lumii il crediteaza pe Giniel De Villiers cu prima sansa la castigarea Dakar 2008.

Esential

2.75 este cota la victoria in Dakar a favoritului caselor de pariuri, Giniel De Villiers.

Marile case de pariuri au afisat cotele pentru favoritii la castigarea editiei 2008 a Dakar-ului. Desi nu a castigat vreodata un titlu in cea mai importanta competitie de rally-raid a lumii, Giniel De Villiers este favorit in cote, fiind creditat de bookmakeri cu prima sansa la castigarea competitiei. Cota sa, 2.75, este cu foarte putin mai mica decat cea a coechipierului sau de la Volkswagen, Carlos Sainz (cotat la 3.25). In sfarsit, podiumul favoritilor caselode pariuri se incheie cu Stephane Peterhansel, detinatorul titlului si de noua ori castigator al acestuia, cu o cota de 3.50 la castigarea Dakar-ului.

Lista de piloti favoriti se opreste la numarul 16, unde cei mai curajosi dintre pariori pot miza pe victoria lui Dieter Depping (GER, Volkswagen) sau pe cea a lui Raphael Sperrer (AUT, Buggy), ambii cu cota 251.

Daca nu va considerati inspirati la acest tip de pariu, puteti opta pentru un pariu de tip duel. De exemplu, daca pariati pe o clasare mai buna la final a lui Carlos Sainz (SPA, Volkswagen) in detrimentul lui Luc Alphand (FRA, Mitsubishi), cota este 1.70.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru