Audi a confirmat productia conceptului sportiv e-Tron

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 05.10.2009
Presedintele Audi America a declarat ca versiunea de serie a conceptului e-Tron va putea fi vazuta pe strazi in urmatorii doi, trei ani.

Dupa ce a atras privirile tuturor jurnalistilor si pasionatilor prezenti la Frankfurt, conceptul Audi e-Tron se pregateste sa dea nastere unui model de serie in urmatorii ani. Confirmarea a venit din partea lui Johan de Nysschen, presedintele Audi America, declaratia acestuia anuntand un debut oficial pe piata din Statele Unite in urmatorii doi, trei ani.

In aceste conditii, am putea asista la dezvaluirea unei sportive electrice marca Audi mai devreme decat multi se asteptau. Desi Nysschen a afirmat ca "primele exemplare de serie vor rula pe strazi in aproximativ 24 de luni", oficialii Audi de pe Batranul Continent au refuzat sa faca vreo declaratie in acest sens.

Conceptul e-Tron, dezvaluit in premiera mondiala la Frankfurt, este propulsat de patru motoare electrice, pozitionate pe fiecare roata. Energia este stocata intr-un set de baterii litiu-ion, pozitionate in spatele habitaclului, care asigura o autonomie de 250 de kilometri. Construit pe celebra structura din aluminiu specifica Audi, e-Tron masoara 4267 de mm lungime si se pozitioneaza intre roadsterul TT si supercarul R8.

via | Autoweek

Comentarii (5)

  • AndreiRN
    Electrice
    Da, sunt mult in urma Japonezilor si Chinezilor la acest capitol sai au de recuperat daca vor sa ramana pe piata.
    0 8
  • @AndreiRN
    vorbesti ca sa nu taci...
    4 0
  • was ist das AndreiRN? ein UFO???
    AndreiRN, esti cumva specialist in inginerie electrica???

    Stii cumva dedesubturi pe care baietii de la Audi nu le stiu?

    Esti in masura sa spui un lucru credibil atata vreme cat esti un simplu privitor. Va voua romanilor ca stii mai bine decat ceilalti, trebuirile altora.

    Ia zii matale experinta Toshiba si Varta este chiar nesemnificativa. Pustiule nu Audi produce bateriile si siteme electrice. De Toshiba si Varta ai auzit? Probabil ca nu, la voi la Cucuietii din deal abia se aprind opaitele......

    Hai, lasa-ne, ne faci un mare bien........
    1 0
  • Dumitru
    observatie
    Nu vreau sa par carcotas, dar cred ca se poate gasi o formulare mai inspirata decat "versiunea de serie va fi produsa in serie"..
    Parerea mea...
    0 0
  • e-Tron
    il asteptan cu drag.
    P.S. andreiRN muscati limba.......
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru