Audi a depășit BMW și Mercedes la vânzările premium din China: luptă strânsă între cei trei producători pe cea mai mare piață auto din lume

de Petre Barac
Vineri, 19.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi și-a depășit anul trecut rivalii de la BMW și Mercedes la vânzările premium din China, însă diferențele dintre cei trei producători sunt destul de mici pe cea mai mare piață auto din lume.

Vânzările celor de la Audi au crescut cu doar 1.1% pe piața chineză, în 2017, livrările ajungând la un număr de 597.866 de unități.

Cu toate că progresul nu a fost semnificativ, a fost suficient pentru ca Audi să fie liderul vânzărilor premium pe cea mai mare piață auto din lume, câștigând lupta la mustață cu BMW, ultima poziție pe podium revenind celor de la Mercedes.

Anul trecut, BMW a vândut un număr de 594.388 de mașini în China (în creștere cu 15% față de 2016), cu circa 3.000 mai puține decât Audi, în timp ce vânzările Mercedes s-au ridicat la 587.868 de unități.

Totuși, Mercedes a rămas cel mai mare constructor auto premium din lume, cu 2.3 milioane de unități în 2017, depășind BMW și Audi în ciuda vânzărilor istorice raportate de aceștia.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru