Audi a donat un R8 Spyder cromat pentru licitaţia caritabilă anuală a lui Elton John

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 24.06.2011
Sir Elton John şi partenerul acestuia au scos la licitaţie în ediţia 2011 a White Tie and Tiara Ball un R8 Spyder complet cromat donat de Audi. Suma achiziţiei este necunoscută.

Cu ocazia ediţiei 2011 a celebrului eveniment caritabil White Tie and Tiara Ball, pe care Sir Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, îl organizează în fiecare an la reşedinţa artistului britanic, Audi a donat un R8 Spyder V10 complet cromat care a fost scos la licitaţie. 

Audi - constructor care se află la al nouălea an ca partener oficial al evenimentului - nu a cerut nimic în schimbul maşinii. Astfel, toate veniturile strânse în urma licitaţiei urmând să fie vărsate în contul Elton John AIDS Foundation, una dintre asociaţia înfiinţate de artistul britanic.

Deşi suma licitată pentru exemplarul R8 cromat nu a fost publicată, media britanică susţine că noul posesor al maşinii a plătit de cel puţin cinci ori valoarea acesteia. Preţul de listă al unui Audi R8 Spyder V10 este de 177.000 de euro.

via | MA

Comentarii (3)

  • Ivanoff
    Mare tziganeala...
    Le-a mai ramas crom de la Bugatti Galibier, de altfel o alta tziganeala...
    10 22
  • :)
    Un model deosebit.
    8 4
  • Opinie
    Impresionant! Ca sa poti conduce o astfel de masina pe langa bani iti mai trebuie si alte calitati. Altfel risti sa pari ridicol.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru