Audi a fost declarat cel mai bun angajator de catre studentii germani

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Studentii germani ai facultatii de inginerie au votat Audi ca fiind cel mai atractiv angajator. Compania germana este atractiva si pentru viitorii economisti, Audi obtinand locul patru in sondajul facut printre studentii la economie.

Un sodaj facut printre studentii germani ai facultatilor de inginerie si economie a relevat faptul ca Audi este unul dintre cei mai atractivi angajatori din Germania. Studentii de la inginerie au votat constructorul din Ingolstadt ca fiind cel mai atractiv angajator, pe cand studentii la economie au clasat Audi pe locul patru in momentul in care au fost intrebati unde vor sa se angajeze.

Universum, realizatorul acestui sondaj, a intervievat nu mai putin de 19.000 studenti din Germania, care studiaza in diverse sectoare si universitati. Compania germana este cu atat mai atractiva prin prisma faptului ca a anuntat ca va angaja 300 de specialisti in decursul acestui an. Totodata, compania este cunoscuta pentru programele sale de dezvoltare ale angajatilor si investitiile pe care le face pentru a isi instrui muncitorii.

Directorul de resurse umane al companiei germane se declara incantat de rezultatul acestui sodaj si considera ca producatorul isi va mentine aceasta pozitie deoarece a promis sa isi mareasca portofoliul la 42 de modele pana in anul 2015.

Pentru a realiza acest lucru, Audi trebuie sa faca angajari la nivelul departamentului de dezvoltare si cercetare.

Via | Automedia

Taguri: Audi, sondaj, studenti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru