Audi a găsit o soluție pentru traficul de coșmar: o trotinetă electrică ascunsă sub crossover-ul Q3

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat la Salonul Auto de la Beijing un Q3 echipat cu o trotinetă electrică. Aceasta se ascunde sub mașină, într-un sertar special, unde se și încarcă.

Conștienți că traficul din China poate deveni uneori sufocant, cei de la Audi au avut o soluție ingenioasă la Salonul Auto de la Beijing. Ei au prezentat o versiune specială a actualului Q3 facelift, echipată cu un suport pentru o trotinetă electrică.

Construită din fibră de carbon și aluminiu pentru a fi cât mai ușoară, trotineta stă ascunsă într-un suport special, care glisează sub spoilerul spate. Tot acolo, trotineta electrică se încarcă, folosind energie livrată de mașină.

Conectând telefonul la sistemul multimedia al mașinii și sincronizând calendarul, aplicația de navigație va ști să te conducă pe drumul cel mai scurt și mai rapid atunci când ai întârziat la destinație. Atunci când traficul este blocat, aplicația recomandă un loc de parcare a mașinii și folosirea trotinetei electrice pentru restul traseului.

Trotineta are un suport pe care se fixează telefonul și indicațiile de navigare continuă să curgă. Autonomia bateriei folosite de trotinetă este de 12 kilometri, iar viteza maximă este de 30 de km/h.

Pe lângă această utilizare, trotineta se poate transforma foarte simplu într-un skateboard sau poate servi și ca suport pentru cumpărături.

Comentarii (5)

  • hazard
    Pariez ca si trotineta are softul manarit! :)
    10 9
  • @hazard
    Macar nu-i explodeaza airbagul si nu-i ramane blocata pedala de acceleratie; despre consumul declarat inca nu stiu :-DDD
    9 0
  • huaaaa, pai cum dreaku sa mearga cocalarul cu trotineta la nunta cu manele, pai i se darama tot orgoliul. Mai bine sa stea in trafic frumos elegant cat de cat cu maneaua la 100 de decibeli decat sa transpire stand pe trotineta electrica

    aaa, stai, chestia asta e la q3?? aaaa, scuze, credeam ca e modelu vechi de q7
    7 4
  • deci iti iei un elefantel cu care blochezi traficul si pe urma te sui pe trotineta?
    e ceva de genul dau foc casei dar pot sta linistit in curte la caldura focului.
    5 3
  • man, cati hateri pe aici.

    din pacaye chestia asta cu cocalarismul e universala azi, daca la inceput era rezervata pt mert 600 sel,

    vazusem recent la tv o nunta de romulanes din tm unde se mergea cu cadillac si lexus, so....
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru