Audi a lansat Q7 facelift in Romania de la 45.990 euro

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.07.2009
Audi a lansat in Romania faceliftul operat pe SUV-ul Q7. Pretul pentru motorizarea de baza este de 45.990 de euro cu TVA.

La inceputul acestei luni, Audi a adus in Romania faceliftul mult asteptat al modelului Q7. SUV-ul a primit o serie de revizuiri minore la capitolul aspect exterior insa vine cu modificari importante sub capota.

Noul Q7 se individualizeaza printr-o serie de detalii estetice cum ar fi grila frontala restilizata cu bare verticale cromate, blocuri optice frontale si posterioare redesenate, cu lumini LED incluse, si panouri de protectie integrate in cele doua spoilere, frontal si posterior.

La interior, nemtii au fost destul de conservatori: paleta de culori mai bogata, ornamentele cromate si a treia generatie a sistemului de navigatie MMI fiind singurele schimbari notabile. Optional, clientii vor putea opta pentru scaune confort cu functie de climatizare.

Gama de motorizari, disponibila in tara noastra, a fost revizuita pentru a oferi un consum de carburant mai mic si o putere finala considerabil mai mare. Astfel, entry-level-ul 3.0 TDI de 240 de cai putere si 550 Nm promite un consum de 9.11 litri/100 de km.

Pentru cei care vor insa un consum de combustibil de 8.9 litri/100 km, Audi introduce si versiunea 3.0 TDI clean diesel, prevazuta cu un convertor catalitic nou, care reduce cantitatea de oxizi de azot.

Mai mult decat atat, potrivit oficialilor Audi, propulsorul indeplineste normele de poluare Euro 6, care vor intra in vigoare in 2014, ceea ce inseamna ca pe piata autohtona taxa de poluare este zero.

Pe piata din Romania vor fi disponibile si motoarele diesel 4.2 litri TDI si V12 TDI, care consuma 9.9 litri/100 km, respectiv11.9 litri/100 km.

Preturile stabilite de Audi pentru noul Q7 facelift sunt de 45.990 de euro cu TVA pentru versiunea 3.0 TDI, 47.915 euro pentru 3.0 TDI clean diesel si 47.890 de euro cu TVA pentru versiunea pe benzina 3.6 FSI.

Comentarii (5)

  • q7
    asta da
    1 4
  • Adrian
    Uau...ce de beculete au pus pe fata. Bucuria manelistilor! :))
    7 1
  • cocalar manelar
    beculeteeeee....
    fara numare...fara numar....
    5 1
  • are atatea beculete pe ea zici ca-i pom de craciun
    1 1
  • coco jumbo
    Marfa frate
    Masina asta de lautari ar trebui sa se cheme IQ 7 !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru