Audi a produs 25 de milioane de motoare în Ungaria

de Sebastian Toma
Vineri, 08.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fabrica Audi din Ungaria a produs 25 de milioane de motoare în ultimii 20 de ani. Unitatea aniversară este un propulsor 2.0 TFSI care va fi instalat în Audi TT-ul cu numărul 500.000.

Esential 8.100 de motoare pe zi produce uzina Audi din Ungaria.
Audi a anunţat că a produs 25 de milioane de motoare la fabrica sa din Gyor, Ungaria. Motorul aniversar este un 2.0 TFSI de 272 CP, care va echipa un Audi TTS Coupe Competition. Automobilul care va primi motorizarea aniversară este, la rândul său un model special, fiind vorba despre TT-ul cu numărul 500.000. Începând cu noua generaţie a lui TT, Audi va produce acest model la fabrica sa din Ungaria, întărind legăturile cu vecinii noştri.

Fabrica din Gyor produce motoare pentru Volkswagen şi Audi din 1993. În prezent, există 235 de versiuni de motoare în ofertă, care pleacă de la patru cilindri şi merg până la 12 cilindri, livrând între 86 şi 570 CP. Aproximativ 5.400 de angajaţi produc peste 8.100 motoare în fiecare zi. Motoarele cu şase şi cu opt cilindri în V au intrat în producţie la fabrica Audi din Ungaria în anul 1997, pe când diesel-urile cu patru cilindri în linie au intrat în fabricaţie la uzina respectivă începând cu anul 2000.

Urmareste Automarket
"Audi Ungaria are o importanţă strategică în Grupul Audi şi aproape toate motoarele care echipează modelele noastre sunt produse în această fabrică.
Motorul cu numărul 25.000.000 subliniază povestea de succes a acestei fabrici."
, a declarat Dr. Frank Dreves, Membru al Consiliului de Management al Producţiei la Audi AG.

Via Audi

Comentarii (2)

  • mama ei de gramatica :)
    4 2
  • daca nu erau hotii la putere poate aceasta fabrica si/ sau altele ca ea ar fi acum in Romania...
    16 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru