Audi A1 primește încă o soluție de personalizare: pachetul Active Kit

de Bogdan Mirică
Marti, 16.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că pe lângă cele un milion de soluții de personalizare ale noului A1, clienții vor avea la dispoziție și pachetul Active Kit, gata să scoată și el din buzunar câteva mii de euro.

La mai puțin de o lună de la debutul noului Audi A1 facelift și la numai câteva zile de la testul nostru desfășurat la Monte Carlo, Audi introduce în gama mezinului un kit special de personalizare. Asta deși oficialii brandului din Ingolstadt se laudă deja cu un milion de soluții de personalizare a micului A1. La propriu.

Audi Active Kit, așa cum a fost botezat pachetul, oferă noi soluții de îmbunătățire a aspectului. Printre ele se numără modificarea spoilerului frontal și acentuarea pasajelor roților. Accesoriile se aplică și pragurilor laterale și extensiei pentru spoilerul spate. Pentru a crea o notă contrastană cu nuanța de caroserie, ele sunt folosite în culoarea Platinum Grey.

Pachetul este completat de carcase pentru oglinzile laterale și de jante cu dimensiuni de 17 sau 18 inch, cu design unic și cinci spițe. Prețul acestora este de 1300, respectiv 1800 de euro. Pentru celelalte modificări, Audi va percepe 1990 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru