Audi A1 sărbătoreşte 500.000 de exemplare produse la Bruxelles

de Mircea Meșter
Marti, 14.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După patru ani de producţie, Audi A1 a ajuns la 500.000 de exemplare asamblate la fabrica pe care marca germană o are în Bruxelles. Momentul a fost celebrat în prezenţa Regelui Philippe al bBelgiei.

Industria auto are în aceste zile multe motive de sărbătoare. După ce Toyota a anunţat că a produs în septembrie hibridul său cu numărul 7 milioane, Audi a celebrat la Bruxelles exemplarul A1 cu numărul 500.000 produs la fabrica belgiană. Evenimentul a fost considerat atât de important în Belgia, încât uzina din suburbia Forest a Bruxelles-ului a fost vizitată chiar de Regele Philippe al Belgiei, care a fost întâmpinat de directorul uzinei, Patrick Danau, şi de unul dintre membrii Consiliului de Administraţie Audi, Thomas Sigi.

Exemplarul care a purtat numărul 500.000 este un A1 1.4 TFSI care va ajunge în garajul unui client german. Diferitele versiuni ale lui A1 se produc la Bruxelles, una dintre cele mai avansate fabrici din portofoliul Audi, din 2011.

"Vizita Regelui Philippe la jubileul Audi A1 este o onoare pentru echipa de la Bruxelles. Angajaţi noştri de aici produc modelele din familia A1 cu experienţă, talent şi pasiune şi demonstrează în acelaşi timp competitivitatea sitului de producţie din Belgia", a declarat Thomas Sigi la finalul vizitei monarhului belgian. 

Comentarii (3)

  • Articolul trebuia sa se numeasca asa: ''Audi a vandut 500.000 exemplare vw polo la suprapret''
    13 10
  • Nu afirm ca nu e bazat pe aceeasi platforma cu Polo, dar sunt destule diferente (interior, gama de motorizari) care sa justifice un pret mai mare.
    PS Nu mi-as lua A1 pt ca il consider prea scump pt o masina asa mica, dar uite ca 500 000 nu au considerat ca mine. In plus, e mai frumos ca Polo dupa mine.
    13 0
  • nimic special
    A nimerit orbul Braila ! Dupa esecul Audi A2 era culmea sa nu invete nimic!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru