Audi A1 Sportback, SQ2 și Q3 vor primi actualizări în 2018: cele 3 modele se alătură noii generații A6 și noului Q8

de Daniel Popescu
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi A1 Sportback, SQ2 și Q3 se numără printre modelele care vor primi actualizări în 2018. Germanii pregătesc în total 17 lansări, cu noua generație A6 și noul Q8 drept capete de afiș.

2018 va fi un an aglomerat pentru Audi, care încearcă să recupereze terenul pierdut în ultimii doi ani în fața rivalilor tradiționali de la BMW și, mai ales, Mercedes.

Constructorul german a anunțat anteror că pregătește nu mai puțin de 17 lansări pe parcursul acestui an, iar trei dintre acestea au fost dezvăluite într-o imagine apărută pe internet. Primul pe listă este noua generație Audi A1 Sportback. Acesta va fi dezvoltat pe platforma MQB și nu va mai beneficia de versiune cu 3 uși, urmând să fie produs la uzina pe care colegii de trust de la Seat o dețin la Martorell (Spania).

Următorul pe listă este Audi SQ2, versiunea de performanță a celui mai nou SUV din gama celor de la Ingolstadt, Q2. Se anticipează că noul model va primi unitatea turbo pe benzină de 2.0 litri disponibil deja pe S3 Sportback și S3, astfel că ne putem aștepta la circa 300 de cai putere.

Nu în ultimul rând, noua generație Audi Q3 va debuta de asemenea în acest an pe platforma MQB.

Pe de altă parte, știm deja că 2018 va fi anul în care Audi pregătește cel puțin două lansări importante: noua generație A6 și noul model Q8, care va deveni cel mai mare SUV din gama. În plus, tot în acest an se va lansa și Audi e-tron quattro, primul model electric de serie al mărcii, pentru care precomenzile au început încă din primăvara anului trecut.

Acest model va fi urmat un an mai târziu de Audi e-tron Sportback, pentru care au început de asemenea precomenzile.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru