Audi A3 Cabrio cu șase portiere: exercițiu de design sau comandă excentrică?

de Bogdan Mirică
Luni, 24.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Audi A3 Cabrio cu șase uși nu este o mașină pe care să ți-o poți imagina foarte des. Ea a luat naștere la inițiativa diviziei germane Audi și se laudă cu spațiu pentru opt pasageri.

Suntem obișnuiți să vedem tot felul de creații neobișnuite din partea tunerilor auto, fie că vorbim despre mașini decapotabile sau despre mașini extrem de puternice. Nu suntem însă obișnuiți să vedem astfel de creații din partea constructorilor auo, care sunt ceva mai pragmatici în astfel de cazuri.

Prin urmare, a fost o adevărată surpriză să facem cunoștință cu un Audi A3 Cabrio care beneficiază de nu mai puțin de șase portiere. Modelul compact a primit un ampatament mărit, alte trei locuri și încă un rând de portiere. A ieșit o decapotabilă ciudată, fără acoperiș retractabil, cu spațiu pentru opt pasageri, cu jante de 17 inch, pachet de accesorii S-Line, carcase diferite pentru oglinzi, scaune negre din piele și o grilă nouă pentru radiator.

Bazat pe vechea generație a modelului A3, lansată în 2003, exercițiul de design este atribuit unei echipe de designeri din cadrul Audi Germania și nu se cunoaște dacă a fost o comandă specială a unui client excentric.

Comentarii (2)

  • "exercițiu de design sau comandă excentrică?"

    Nici una, nici alta! E o cretinitate absoluta !
    12 3
  • In sfarsit o masina utila.
    Nu un kakat de 6 metri cu 2 locuri.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru