Audi A3 Sedan primeşte un pachet estetic sportiv

de Bogdan Mirică
Joi, 14.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a îmbunătăţi aspectul vizual al actualului A3 Sedan, Audi a dezvăluit un pachet estetic botezat Style. Accesoriile oferă berlinei compacte un aspect sportiv.

În cadrul aceluiaşi Festival de la Worthersee, Audi a dezvăluit un pachet estetic pentru actualul A3 sedan, varianta cu portbagaj a modelului compact. Pachetul de accesorii încearcă să ofere un look ceva mai sportiv modelului din Ingolstadt şi a fost alcătuit de specialiştii diviziei de personalizare Audi Genuine.

Botezat Style Package, kitul include extensii pentru spoilerele faţă şi spate, praguri laterale, un deflector încorporat în bara posterioară şi un eleron discret montat pe portbagaj. Componentele pachetului sunt vopsite în negru, dar la cererea publicului ele pot fi comandate şi în culoarea caroseriei pentru a evita un contrast evident.

Tot din seria elementelor de personalizare fac parte şi carcasele din fibră de carbon pentru oglinzile laterale şi luminile LED care proiectează logo-ul Audi pe asfalt la deschiderea uşilor. Ele au şi rolul de a ilumina accesul în maşină pe timp de noapte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru