Audi A5 Cabrio ar putea debuta la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.04.2008
Succesul de care s-a bucurat coupe-ul Audi A5 ar putea sa atraga dupa sine si o versiune cabrio la Salonul de la Paris.

Succesul de care s-a bucurat noul Audi A5 a dus la o serie de zvonuri privind o posibila varianta cabrio a coupe-ului german. Potrivit unor surse din interiorul Audi, A5 Cabrio ar putea fi dezvaluit in toamna acestui an in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Daca va primi unda verde, varianta decapotabila a coupe-ului A5 va inlocui actuala generatie A4 Cabrio. Constructorul din Ingolstadt va produce noul A5 Cabrio in propria uzina de la Neckarshulm, urmand sa renunte la actuala colaborare cu Karmann care prevede asamblarea modelului A4 Cabrio.

Cabrioleta de 4.63 de metri lungime va fi echipata cu un acoperis retractabil din panza si va debuta in showroom-uri cel mai probabil la mijlocul lui 2009. Versiunea de serie va fi urmata de una mai sportiva S care va fi echipata cu un motor V8 de 4.2 litri.

Posibilul rival Audi pentru BMW Seria 6 Cabrio va avea un pret de pornire de 37.000 de euro in Germania. Specialistii de la WorldCarFans s-au grabit sa anticipeze viitoarele linii ale posibilului Audi A5 Cabrio si au dat publicitatii o prelucrare digitala.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • cine a zis ca va concura cu Seria6?????
    0 0
  • super
    un A5 cabrio? super, abia astept sa vad. Cei de la Audi chiar au cu ce se mindri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru