Audi A5 DTM Champion - ediţie specială dedicată titlului câştigat în DTM

de Bogdan Mirică
Joi, 17.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi lansează ediţia A5 DTM Champion pentru a sărbători titlul obţinut în Campionatul German de Turisme. Versiunea va fi produsă în doar 300 de exemplare.

Urmareste Automarket
Audi caută să profite din plin de succesul obţinut de pilotul Mike Rockenfeller în acest sezon DTM. Constructorul din Ingolstadt a reuşit să înfrângă rivalii de la Mercedes şi BMW, motiv pentru care a decis să celebreze cum se cuvine reuşita.

Urmând practic exemplul rivalilor de la BMW, care anul trecut au sărbătorit titlul din DTM cu un M3 special, cei de la Audi au realizat o versiune specială a modelului A5, botezată cum altfel decât DTM Champion.

Pentru a păstra caracterul exclusivist al ediţiei, Audi a anunţat că va produce doar 300 de unităţi personalizate cu pachetul DTM Champion.

Pachet care va scoate din buzunarul clienţilor 1900 de euro. Pentru această sumă, germanii oferă mai multe logo-uri DTM la nivelul pragurilor, al bosajelor şi al aripilor faţă.

Esential 300 de exemplare Audi A5 DTM Champion vor fi produse.
1900 de euro va costa pachetul DTM Champion.
Nu lipseşte nici eleronul fixat pe uşa portbagajului, vopsit în culoarea caroseriei. Caroserie ce va putea fi comandată în nuanţele Glacier White, Dayton Gray şi Misano Red. Pachetul este completat de oglinzi laterale în carcase cu finisaj din aluminiu şi de jante din aliaj, cu spiţe în V şi dimensiuni de 20 de inch.

Gama de motorizări disponibilă pentru A5 DTM Champion va include două motoare diesel, dintre care 2.0 TDI de 177 de cai şi 3.0 litri de 245 de cai. Cei care preferă benzina pot alege versiunile 2.0 TFSI quattro de 225 de cai şi 3.0 TFSI quattro de 272 de cai putere.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru