Audi aduce un concept nou la Detroit in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 30.12.2009
Alaturi de noul A8, cei de la Audi vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit, care ar putea prefigura viitorul A6 sau A3. Iata prima schita a acestuia!

Germanii de la Audi au anuntat ca vor prezenta un nou concept la Salonul Auto de la Detroit. Potrivit primelor informatii, conceptul va sublinia valorile motto-ului Audi: "Vorsprung durch Technik" – Progres prin tehnologie. Exista posibilitatea ca acest concept sa prefigureze viitorului A3 sau chiar A6, dar oficialii marcii din Ingolstadt nu au facut declaratii suplimentare in acest sens.

Avand in vedere urmatoarele modele pe care le Audi le va lansa - conform programului dezvaluit anterior, conceptul care vine la Detroit are o mare legatura cu viitoarele A3 si A6. Exista posibilitatea ca acesta sa aiba o oarecare legatura si cu roadster-ul R4 sau cu crossover-ul entry-level Q3, dar prima schita a acestui concept nu prezinta un model cu forme de roadster sau crossover. Avand in vedere ca noul A8 a debutat la Miami in urma cu cateva saptamani, iar A7 a fost prezentat deja in forma de concept, ne putem astepta ca modelul prezentat de Audi la Salonul Auto de la Detroit sa prefigureze viitorul A6.

Pe langa noul concept, cei de la Audi vor prezenta si noul A8 la Salonul Auto de la Detroit. Exista posibilitatea ca noul concept de la Audi sa prezinte tehnologia viitoare a constructorului din Ingolstadt, dat fiind faptul ca oficialii acestei marci au subliniat faptul ca exponatul va reprezenta valorile Audi, dar nu este clar ce tehnologie noua va prezenta acest model si in ce masura va fi reprezentata aceasta in productie in viitorul apropiat.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Audi A6
    Este vorba de noul Audi A6 ce va debuta in 2011 in varianta de serie .
    21 5
  • AUDI ...
    simti tu asa...
    8 13
  • Razica
    Nm
    oare ce cuplu o sa aiba la roata? sau la toate 4 rotile ? =))
    5 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru