Audi oferă internet cu viteză 4G pentru noul A3 sedan

de Bogdan Mirică
Joi, 28.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunţat că noul A3 sedan va beneficia şi de internet. Însă nu orice fel de internet, germanii plănuind să ofere viteză 4G pentru modelul german aşteptat în primăvară.

Urmareste Automarket
Audi caută să fie cu un pas înaintea concurenţei când vine vorba de conectivitatea în maşină. Germanii au anunţat recent că vor oferi conexiune 4G pentru A3 sedan începând cu anul viitor, atunci când modelul va ajunge oficial pe piaţa europeană.

Sedanul din Ingolstadt se va bucura astfel de o conexiune la internet de mare viteză, disponibilă până acum doar dincolo de Ocean, pe modelele de vârf. Potrivit celor de la Audi, instalarea tehnologiei 4G va oferi celui de la volan şi pasagerilor săi un internet de şapte ori mai rapid decât actualele conexiuni, facilitând astfel accesul la o arie mai largă de date.

Urmareste Automarket
Printre principalii beneficiari ai vitezei de internet se vor număra sistemul de navigaţie, aplicaţiile Google Earth sau Google Street View, instalate pe sistemele multimedia Audi MMI.
Asta înseamnă că hărţile şi alte aplicaţii se vor încărca mai repede, iar indicaţiile se vor îmbunătăţi. De asemenea, Audi MMi va putea oferi clienţilor imagini de la destinaţie, conexiune cu terminale mobile de tip smartphone şi servicii de radio online.

Hot-spot-ul instalat pe noul A3 sedan va putea menţine conectate până la opt aparate în acelaşi timp, oferind o viteză suficientă pentru navigare pe internet. Noua conexiune 4G va fi preluată şi de alte modele Audi în viitorul apropiat.

Comentarii (4)

  • Am vazut astazi un A3 Sedan alb nou in intersectia de la Perla. Cum de ajunge abia in primavara la vanzare?
    1 6
  • "Audi caută să fie cu un pas înaintea concurenţei" facend ce face si Tesla chiar si in Europa.

    Intrebarea cea mai buna care vad ca nu apare nicaieri e cine plateste factura de internet mobil si prin ce provider este?
    3 1
  • Alti producatori le-au luat-o inainte: In Europa, pe un model de clasa muca,producatorul respectiv ofera, inca de luna trecuta, in parteneriat cu Vodafone, internet 4G, GRATIS, pe 2 ani ,cu 15 GB trafic lunar inclus si WI fi hot spot cu pana la 10 aparate conectate.
    4 1
  • andrei
    Kalko: plateste soferul, evident. iti iei sim 3g/4g de la cine vrei tu, in ce conditii vrei si apoi il folosesti. de platit, platesti tu, logic. doar nu era sa plateasca audi.

    e frumos ca ofera pe 2 ani gratis un producator, intrebarea e cat e dupa aia, sa nu ai preturi mai mari, eu unul nu iau masina noua sa nu o tin macar 5-6 ani.

    oricum, asta e viitorul si asa vor deveni foarte ieftine navigatiile, ca e suficient sa ai google maps, nu mai trebuie sa plateasca constructorul pt diverse solutii de navigatie o anumita suma, chipul gps e super ieftin, softul costa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru