Audi pregateste R8 Sport si TT-RS

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 09.04.2008
Audi completeaza gama RS prin noi versiuni de inalta performanta a modelelor TT si R8.

Esential

500 CP va dezvolta motorul modelului R8 Sport
350 CP va dezvolta motorul modelului TT-RS

Audi pregateste versiuni de inalta performanta pentru modelele R8 si TT. Nu stim sigur daca sunt pregatite si motoare noi, dar cu siguranta supercar-urile vor dispune de un raport masa-putere imbunatatit.

Conform sefului departamentului de dezvoltare Audi quattro, Stefan Reil, sunt luate in considerare lansarea unor versiuni cu greutate redusa si cu putere marita a celor doua modele. “Aceasta este directia in care trebuie sa mergi pentru a face afaceri. In privinta TT-ului lucrurile sunt clare, iar in viitor poate si pentu R8”, spune Stefan Reil intr-o conferinta de presa.

Pentru producatorul german nu ar fi prima realizare de acest gen. In 2005, Audi a lansat o editie limitata TT quattro Sport pentru a marca incheierea productiei a vechii generatii TT. Versiunile super-sport ale modelelor R8 si TT vor dispune de 500 CP, respectiv 350 CP.

Constructorul german va inlocui mai multe componente cu unele fabricate din materiale usoare si va intari suspensiile pentru viitoarele R8 Sport si TT-RS.

Cu un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h incadrat intre 3 si 4 secunde, viitorul R8 Sport poate deveni un supercar ultra-performant, care sa-si asigure suprematia pe segmentul super-sportivelor.

Via | Leftlane

Taguri: Audi, R8, TT

Comentarii (3)

  • andrei
    TT & R8
    cine oare nu izi doreshte un R8...sau macar un tt:Dvreau shi eu unul...ma multzumesc shi cu un tt:D
    0 0
  • vreau si eu!
    R8 este foarte tare, i-mi place si visez la o asa masina. Iar TT este o jucarie pentru vitezomani. Astia de la Audi chiar au cu ce se mandri.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    MERCEDEEEESSS
    MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS MERCEDEEEESSS =)) e sefu ma ce vreti :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru