Audi Q3 Jinglong Yufeng, studiu de design bazat pe RS Q3 Concept

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.04.2012
Audi a realizat un studiu de design bazat pe Q3, cel mai mic SUV din portofoliul său. Acesta este o iterare chinezească a lui RS Q3 Concept, fiind îmbrăcat într-o culoare exclusivă şi fiind echipat cu accesorii speciale.

Audi a adus la Salonul Auto de la Beijing un nou concept, numit Q3 Jinlong Yufeng. Acesta este bazat pe RS Q3 Concept şi prezintă o serie de elemente care cinstesc numele conceptului auriu de la Audi. În raport cu conceptul precedent bazat pe Q3, Jinlong Yufeng are o culoare exclusivă – Liuli Yellow şi este echipat cu un suport de bagaje pe plafon, care susţine două plăci de kitesurfing. Propulsia este asigurată de un motor TFSI de 2.5 litri, care dezvoltă 310 CP şi permite o acceleraţie 0-100 km/h în 5.5 secunde. Viteza maximă a acestui model este de 250 km/h.

Audi RS Q3 Concept, modelul de la care a plecat acest studiu de design, este echipat cu un pachet estetic dinamic, o suspensie cu o gardă la sol redusă şi un set de jante din aliaj de dimensiuni mari. În raport cu un Q3 standard, RS Q3 are o gardă la sol redusă cu 25 de milimetri, iar cei 360 CP oferiţi de motorul TFSI de 2.5 litri asigură un timp 0-100 km/h în doar 5.2 secunde. Puterea suplimentară faţă de conceptul Jinglon Yufeng asigură o viteză maximă superioară, de 265 km/h.

Cei de la Audi nu au anunţat încă o ediţie specială pentru China a lui Q3, în timp ce RS Q3 a fost deja confirmat pentru producţie.

Pe lângă Q3 Jinglong Yufeng, Audi a adus la Beijing conceptele A6 L e-tron şi RS Q3 Concept, toate trei expuse în premieră mondială.

Via | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru