Audi Q5 facelift - primele imagini ale noului crossover german

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.04.2012
Primele imagini ale faceliftului operat de Audi pe crossover-ul Q5 anunţă un set de modificări estetice discrete în partea frontală.

După mai multe imagini spion vin şi primele imagini ale noului Audi Q5 facelift. Deşi nu sunt oficiale, fotografiile trădează modificările discrete suferite de crossover-ul german în partea frontală.

Nu s-au schimbat foarte multe, însă imaginea generală este dominată acum de o grilă nouă, în şase colţuri, cu linii cromate, de un set de blocuri optice revizuite uşor, cu noi baghete de tip LED, şi, nu în ultimul rând, de alte proiectoare, înglobate într-un spoiler revizuit.

Şi în partea posterioară au fost operate câteva schimbări. Ele vizează spoilerul şi stopurile cu lumini LED. La interior, nu e loc pentru prea multe comentarii. Nivelul de echipare creşte, se îmbunătăţesc materialele, iar volanul vine cu o rearanjare a funcţiilor.

Deşi nu este încă oficial, Audi Q5 facelift va adopta şi un şasiu uşor recalibrat, cu o suspensie aproape nouă. Din lista de motorizări va face parte şi o versiune nouă a motorului pe benzină de 3.0 litri TFSI.

Audi va comunica în scurt timp toate informaţiile privind faceliftul operat pe Q5, model pe care şi-a propus să-l aducă pe piaţă la jumătatea acestui an.

via l carscoop

Comentarii (1)

  • gigel manelistu
    Q5
    Se ia una bucata facelift A4, A5, se inlatura Aul, se inlocuieste cu Q si voila, Q5 facelift.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru