Audi Q7 "Street Rocket" preparat de JE Design

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 23.06.2008
Tunerii de la JE Design au pregatit pentru a treia oara un kit complet pentru SUV-ul Audi Q7.

Esential

500 CP dezvolta motorul V8 pe benzina de 4.2 litri dupa imbunatatirile aduse de tunerii de la JE Desgin.
285 CP livreaza unitatea V6 TDI de 3.0 litri dupa interventia celor de la JE Design.

JE Design a lansat pachetul "Street Rocket" pentru Audi Q7, acesta fiind al treilea kit pregatit de casa germana de tuning pentru SUV-ul constructorului din Ingolstadt.

Audi Q7 "Street Rocket" a fost restilizat subtil, prezentand un design care se diferentiaza fata de predecesoarele interventii ale casei JE Design. In primul rand, tunerii germani au tinut cont de scaderea masei vehiculului, prin folosirea cumpatata a elementelor aerodinamice, care la randul lor sunt confectionate din materiale usoare, cum ar fi fibra de carbon. Drept rezultat al acestui lucru este obtinerea unui design mai putin agresiv.

Audi Q7 a beneficiat de spoilere fata si spate redesenate, patru evacuari sport, proiectoare de ceata noi si un set de jante de 22 inch din aliaj care completeaza exteriorul vopsit intr-o nuanta speciala de rosu. Jantele au fost echipate cu pneuri sport de dimensiunile 295/30 ZR 22.

JE Design a restilizat semnificativ interiorul prin crearea unei combinatii de culoare placuta, lucru realizat din piele bej si insertii din fibra de carbon de culoare rosie precum exteriorul lui Q7.

Casa germana a efectuat modificari si sub capota lui Audi Q7.

Astfel, unitatea V6 TDI de 3.0 litri dezvolta 285 CP si un cuplu maxim de 550 Nm fata de cei 233 CP si 500 Nm in varianta standard. De asemenea, performantele SUV-ului german au fost imbunatatie prin viteza maxima crescuta de la 210 km/h pana la 219 km/h si micsorarea timpului de acceleratie de la 0 la 100 km/h de la 9.1 secunde la 8.4 secunde.

JE Design a modificat si performantele propulsorului V8 pe benzina de 4.2 litri care poate dezvolta pana la 500 CP cu aportul noului turbocompresor.

Taguri: Audi, Je Design, Q7

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru