Audi R8 electric va fi prezentat in aceasta toamna

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 31.07.2009
Audi va prezenta la Frankfurt o versiune electrica a lui R8, denumita R8 E-Performance.

Audi va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt, care va debuta la mijlocul lunii septembrie, un prototip electric R8. Conceptul va fi denumit oficial R8 E-Performance si, desi se va baza pe versiunea pe benzina a modelului german, va fi 100% electric.

Pasul pe care Audi il va face este foarte important in economia pietei premium, rivalii de la BMW si Mercedes anuntand deja faptul ca vor lansa versiuni electrice ale unor modele care vor intra in gama in viitorul apropiat. Primul dintre acestea va fi, cel mai probabil, viitorul Mercedes SLS AMG electric.

Nu exista inca fotografii cu versiunea electrica a modelului german, insa este foarte probabil ca prototipul electric de la Frankfurt sa fie diferit atat la "inima" , cat si la exterior, acolo unde prizele de aer imense vor fi acoperite, pentru imbunatatirea coeficientului aerodinamic al modelului. Mai mult, toate exemplarele viitorului model de serie R8 E-Perforance vor fi vopsite in alb, o referire clara la faptul ca vorbim de cea mai "curata" versiune R8.

via | Auto Esporte

Comentarii (4)

  • cai verzi pe pereti de la audi
    din categoria "vehicule ecologice" urmeaza un audi alimentat cu nutreturi si sistem de auto-curatire la spate...
    4 9
  • @Automarket - "vor fi vospite in albe"

    sunt curios cu ce autonomie o sa se "laude".
    2 3
  • TZENU BMW
    lasama
    la 1560 de kilograme cat are un r8 minus motoru si rezervoru ajinge pe la 1250kg plus bateriile care vor ajunge la 500-600kg masina va fi prea grea undeva la 1,7 tone vor fi nevoiti sa i puna bateri f scumpe si se va ajunge la un pret de 200 de mii[euro] NU ARE ROST ACEASTA CONVERSIE
    1 0
  • TZENU BMW
    A3
    parerea mea ar fi ca sa se grabeasca cu modelul a1 sau sa face un electric din a3 cea mai buna solutie
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru