Audi RS3 Sedan primește un pachet de performanță din partea ABT: 500 de cai putere și 3.7 secunde pentru 0-100 km/h

de Cornel Șocariciu
Sambata, 23.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline propune un pachet de performanță pentru Audi RS3 Sedan. Modificările operate de germani fac ca motorul de 2.5 litri să ofere acum 500 de cai putere și 580 Nm.

Casa ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță și un kit de caroserie pentru Audi RS3 Sedan. În versiunea de bază, motorul de 2.5 litri oferit de constructorul din Ingolstadt produce 400 de cai putere la 5.850 rpm și 480 Nm începând cu 1.700 rpm.

Pachetul de performanță pregătit de tunerul german se numește ABT Power R și include sistemul de control ABT Engine Control (AEC), un intercooler și un sistem de evacuare modificat. În urma acestor îmbunătățiri, motorul de pe RS3 Sedan produce 500 de cai putere și 580 Nm. Astfel, modelul german accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, cu 0.4 secunde mai rapid comparativ cu versiunea de serie.

În plus, ABT Sportsline anunță că unitatea AEC poate fi comandată separat. În acest caz, motorul oferă 460 CP și 530 Nm. Viteza maximă dezvoltată de RS3 Sedan echipat doar cu unitatea AEC este de 280 km/h.

Casa de tuning a pregătit și un kit de caroserie. Nemții oferă un spoiler frontal revizuit, praguri laterale noi, un eleron discret, iar diametrul terminațiilor sistemului de evacuare măsoară 102 mm.

Interiorul a primit o serie de accesorii din fibră de carbon. 

Via | ABT

Comentarii (1)

  • kein problem !!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru