Audi RS3 Sportback primește un pachet de performanță din partea ABT: 500 CP, sistem de frânare îmbunătățit și suspensii modificate

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi RS3 Sportback. În urma modificărilor, motorul de 2.5 litri produce 500 de cai putere, cu 100 CP mai mult față de versiunea de serie.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi RS3 Sportback. În versiunea de serie, hot hatch-ul constructorului din Ingolstadt mizează pe un motor de 2.5 litri cu cinci cilindri care produce 400 de cai putere și 480 Nm dinsponibili între 1.700 și 5.850 rpm.

Dar tunerul german s-a gândit să îmbunătățească performanțele motorului. Astfel, în urma modificărilor aduse, unitatea de 2.5 litri produce 500 de cai putere. Pentru moment, reprezentanții ABT Sportsline nu au oferit detalii și despre cuplul motor disponibil în urma îmbunătățirilor.

Mai mult, nemții încă nu anunță o valoare pentru accelerația 0-100 km/h (4.1 secunde pentru versiunea de serie) și nici pentru viteza maximă oferită în noua configurație.

În plus, oficialii ABT Sportsline spun că au adus o serie de modificări atât sistemului de evacuare (terminație finală dublă cu diametrul de 102 mm), cât și sistemului de frânare (discuri cu diametrul de 380 mm).

Pentru ceva mai mult dinamism, nemții oferă și îmbunătățiri în dreptul suspensiilor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru