Audi RS4 Avant Nogaro, ediţie aniversară pentru două decenii de la debutul primul model RS

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit o ediţie specială a modelului RS4 Avant, botezată Nogaro. Break-ul aniversează două decenii de la debutul primului model al diviziei de performanţă Audi: RS2.

Audi sărbătoreşte 20 de ani de la debutul primului său model de performanţă, celebrul RS2, cu o ediţie specială, bazată pe actualul RS4 Avant. Versiunea se numeşte RS4 Avant Nogaro şi vrea să recreeze detaliile estetice ale vechiului model, inclusiv vopseaua caroseriei.

De fapt, de aici vine şi numele ediţiei speciale, nuanţa de albastru cu efect perlat fiind botezată Nogaro. În contrast cu albastrul puternic, RS4 Avant vine cu un contur negru lucios pentru suprafaţa vitrată şi cu o grilă frontală în aceeaşi culoare. Barele de amarare de pe acoperiş au fost vopsite şi ele în negru, însă este un negru mat.

Look-ul general este completat de jante de 20 de inch, din aliaj, încălţate cu pneuri 265/30. În spatele lor stau etrieri vopsiţi în culoarea roşie şi discuri din carbon ceramic.

Esential 450 de cai putere oferă RS4 Avant Nogaro.
280 de km/h este viteza maximă pe care o poate atinge Audi RS4 Avant Nogaro.
Interiorul adoptă aceeaşi temă de culoare, folosind nuanţe de albastru Nogaru şi negru.
Nu lipseşte Alcantara, pielea Valcona, inserţiile din fibră de carbon şi logo-ul special pe mânerul schimbătorului şi praguri.

Sub capotă, Audi păstrează motorul V8 aspirat, de 4.2 litri al versiunii standard RS4 Avant. Unitatea garantează 450 de cai putere şi un cuplu motor de 430 Nm. Resursele sunt transmise prin intermediul unei cutii S-tronic, cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, către sistemul de tracţiune integrală quattro. Ansamblul permite o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde şi o viteză maximă de 280 km/h.

Noul Audi RS4 Avant va ajunge în showroom-uri la mijlocul acestui an, preţul său pentru piaţa din Germania fiind deja fixat la 87.300 de euro.

Comentarii (3)

  • nu are aceeasi valoare ca si rs2; rs2 era ceva special, facut cu piese porsche; asta nou e un audi cu o culoare, ce-i drept superba, dar atat; nici macar nu e turbo :-(
    7 3
  • gun cometa
    Initial Porche stabilise sa fabrice numai 2200 de bucati, dar pentru ca cererea a fost foarte mare s-au fabricat 2891. O piesa rara, daca vreti sa cumparati Audi RS2 o sa va coste o avere.
    9 0
  • rs2 ala inca arata bine si acum, if you ask me...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru