Audi RS4 Avant poate atinge 290 km/h mulţumită ABT

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi RS4 Avant primeşte vizita tunerului de casă ABT Sportsline. Intervenţiile specialiştilor sunt discrete, cea mai importantă fiind înlăturarea limitatorului.

Deşi actualul Audi RS4 Avant este unul dintre cele mai puternice break-uri de pe piaţă şi o propunere inedită pentru publicul cunoscător, casa de tuning a constructorului din Ingolstadt, ABT Sportsline, a decis să ofere propria sa interpretare a modelului de familie.

La nivel exterior, ABT a decis să ofere nişte boraje ceva mai largi, capabile să găzduiască un nou set de jante de 20 de inch, care vin acum şi cu distanţiere de 25 mm pentru a sublinia şi mai bine aspectul sportiv.

Urmareste Automarket
Deşi accesoriile estetice de la exterior sunt discrete, ABT a decis să se dedice unui kit mecanic, ce adaugă lângă pneurile din aliaj cu design turbionar şi un nou traseu pentru evacuare.
Cea clasică este înlocuită complet, cu una nouă ce promite un sunet mult mai potrivit exacerbării celor 450 de cai şi 430 de Nm, storşi dintr-un motor V8 de 4.2 litri.

ABT le va oferi clienţilor săi şi posibilitatea de a opta pentru înlăturarea limitatorului de viteză. În aceste condiţii, RS4 Avant este capabil să atingă o viteză maximă de 290 km/h.

via ABT

Comentarii (2)

  • si io vreu una asa
    4 10
  • superba,masina visurilor mele,sper sa mi-o permit pe la 65 de ani ))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru