Audi S5 Cabrio, spionat cu acoperisul rabatat

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.10.2008
Audi S5 Cabrio este tot mai aproape de un debut oficial. O confirma noile fotografii spion aparute in presa.

Audi se pregateste sa isi completeze gama de modele rivale celor de la BMW cu o varianta mult asteptata de publicul pasionat. Este vorba despre varianta decapotabila a coupe-ului A5, care si-a atras deja de partea sa o gramada de fani.

Ultimele fotografii spion au dezvaluit cum va arata versiunea finala a variantei decapotabile, chiar daca pozele nu sunt suficient de clare. Asa cum era de asteptat, Audi A5 cabrio are la baza varianta coupe a aceluiasi model, cu cateva kilograme in plus din cauza acoperisului rabatabil.

Noul Audi A5 Cabrio este asteptat sa debuteze oficial in cadrul saloanelor auto de la Detroit sau Los Angeles, primele exemplare ale modelului urmand sa iasa pe poarta fabricii din Ingolstadt la jumatate lui 2009.

Pana atunci insa, cei care isi doresc noua varianta de caroserie a lui A5 vor fi nevoiti sa se grabeasca cu inscrierea pe lista de asteptare. Varianta coupe disponibila in prezent pe piata se bucura de o multime de comenzi la care Audi face fata cu greu. O asemenea cerere este asteptata si pentru varianta decapotabila.

via | WorldCarFans

Taguri: A5, Audi, BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru