Audi spune că ideile bune ale angajaților i-au adus economii de peste 100 de milioane de euro în 2017: 15.000 de sugestii au fost acceptate în total

de Petre Barac
Duminica, 21.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că aproximativ 15.000 de sugestii din partea angajaților săi au fost acceptate și implementate în 2017, iar ideile bune ale acestora au produs economii de peste 100 de milioane de euro la bugetul companiei.

Lansat în 1994, “Audi Ideas” este un program prin care angajații constructorului german pot să vină cu sugestii sau propuneri pentru îmbunătățirea activității lor zilnice în cadrul companiei. Sugestiile sunt evaluate la nivelul fiecărui departament înainte ca acestea să fie aprobate și implementate.

Angajații sunt încurajați să facă acest lucru, existând și recompense financiare pentru cei ale căror sugestii sunt implementate în final de către Audi.

Producătorul german a anunțat că, în 2017, aproximativ 15.000 de sugestii ale angajaților au fost acceptate și puse în practică (la fabricile din Ingolstadt și Neckarsulm), iar rezultatele au dus la economii de circa 108.6 milioane de euro la bugetul companiei.

“Încurajăm întotdeauna angajații să fie atenți la spațiile lor de lucru și la felul în care pot să le facă mai eficiente. Creativitatea și inventivitatea lor sunt factori cruciali pentru succesul brandului pe termen lung,” au declarat oficialii Audi.

Astfel de programe de idei și sugestii sunt disponibile și la alte fabrici Audi din Europa, precum cele de la Gyor și Bruxelles, care au produs și ele economii în valoare de 33 de milioane de euro în 2017.

Via Audi

Comentarii (4)

  • Regele inelelor
    Cea mai buna sugestie: softul de trisare a emisiilor. Au "castigat" germanii la imagine cat nu au reusit sa cladeasca in 30 de ani.
    17 4
  • scamel
    ideea se aplica si la noi mai de mult. se dadeau prime. inginerul 2000, maistrul 1000, seful de echipa 700, si muncitorul, cel care a venit cu ideea 300.
    2 0
  • Asta inseamna sa ai sefi care gandesc. Ca de "cine esti tu sa ne inveti pe noi?" s.a.m.d. noi nu ducem lipsa.
    10 0
  • Adrian C
    @
    Ara
    Corect ! De aia suntem unde suntem....ca la roman la nimeni !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru