Audi trece pe iPhone

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 15.08.2007
Producatorul auto german a lucrat cu Apple pentru a putea implementa nopua tehnologie pe modelele sale.

Audi si Apple au lucrat impreuna pentru a asigura deplina functionalitate a terminalelor iPhone la cea mai mare parte a modelelor Audi.

Singura cerinta este o pregatire a telefonului mobil pentru interfata Bluetooth, disponibila optional la intreaga gama de modele Audi. Pe langa functiile "hands-free" aflat in dotarea standard (acceptare/ respingere apeluri/ hands-free), prepararea telefonului mobil inseamna si afisarea intensitatii semnalului si a numelui retelei, dar si transferarea agendei telefonului - cu simbolurile "Work", "Home", "Mobile" - si a listei de apeluri.

Pe langa posibilitatea de a efectua apeluri, interfata muzicala Audi (disponibila ca optiune pentru modelele A5, A6, A8 si Q7) permite clientilor sa se bucure de redarea muzicii de pe iPhone la un nivel sonor de exceptie gratie sistemului audio al automobilului. In plus, gratie sistemului Audi MMI, clientii pot naviga prin listele de melodii in functie de artist, titlu, gen - exact in acelasi mod in care sunt obisnuiti sa o faca atunci cand utilizeaza iPod.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru