Audi TT 20th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea modelului german

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 30.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi TT împlinește 20 de ani de la debut, motiv pentru care oficialii constructorului german au pregătit o ediție aniversară. Versiunea limitată va fi disponibilă la nivel global și propune mici modificări estetice și un interior cu influențe venite din partea primei generații TT.

În 2019 se împlinesc 20 de ani de la debutul lui Audi TT. Modelul constructorului german a fost prezentat în septembrie 1998, iar producția și comercializarea acestuia au demarat la începutul lui 1999.

Pentru a celebra cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii din Ingolstadt au pregătit o ediție limitată pe care o vor comercializa sub denumirea de Audi TT 20th Anniversary.

În acest moment, Audi spune că versiunea specială va fi disponibilă la nivel global și va putea fi comandată doar în nuanțele de caroserie Aviator Gray sau Nimbus Gray, aceasta din urmă fiind destinată exclusiv pieței din SUA. Tot pentru piața din SUA, Audi spune că a pregătit 20 de unități, fiecare dintre acestea urmând să fie echipate cu motorul de 2.0 litri în varianta 45 TFSI. 

La exterior, clienții care vor alege această versiune vor primi accesorii de caroserie vopsite în negru, jante cu design special cu diametrul de 19 inch, terminații noi pentru sistemul de evacuare și stopuri OLED.

Mai mult decât atât, pe aripile laterale nemții vor aplica sigle inscripționate cu textul "20 Years of TT".

La interior, Audi a pregătit scaune îmbrăcate în piele Nappa în nuanța Mocassin Brown, cusături de culoare galbenă și, bineînțeles, o plăcuță inscripționată cu textul "TT 20 Years". Tot la interior, clienții se vor bucura de sistemul de infotainment în versiunea MMI Nvaigation Plus, de instrumentarul digital de bord și de sistemul audio semnat de Bang&Olufsen.

Conform oficialilor Audi, versiunea limitată TT 20th Anniversary este disponibilă pe ambele variante de caroserie (coupe și roadster).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru