Audi va deschide o fabrica in SUA

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 08.05.2008
Producatorul german din Ingolstadt se va extinde pe piata nord-americana unde va beneficia de o unitate de productie.

Rupert Stadler, presedintele executiv al Audi, a anuntat in cadrul intalnirii anuale a actionarilor ca producatorul german va deschide o fabrica in Statele Unite ale Americii.

Stadler a motivat planul de extindere al Audi pe piata americana prin valoarea ratei de schimb nefavorabile si prin cresterea preturilor la materia prima pe Batranul Continent. Operatiunile financiare ale companiei germane au marcat cresteri substantiale ale profitului, lucru care vine in sprijinul unor investitii expansive.

De asemenea, seful Audi a anuntat o extindere semnificativa pe piata asiatica, in conditiile in care vanzarile au tendinta de a stagna in Europa si SUA. Rupert Stadler a mai spus ca in China reteaua de dealeri Audi va ajunge la 220 de unitati in 2012, fata de cele 132 existente in prezent.

In ceea ce priveste politica companiei Audi fata de viitoarele norme de poluare din Europa, Stadler le-a explicat actionarilor ca va implementa un program, care sa duca la scaderea medie a consumului pe toata gama sa de modele cu 20 de procente pana in 2012.

Via | Just-Auto 

Taguri: Audi

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Cam tarziu
    Cam tarziu s-au gandit sa faca aceasta investitie.Parca vad ca se vor exporta in Europa si Asia masinile facute in US.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru