Audi va dezvalui un model misterios in 16 iulie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.04.2009
In cadrul ceremoniei de sarbatorire a celor 100 de ani de existenta, Audi va dezvalui publicului un model coupe supersportiv.

Anul acesta Audi va celebra 100 de ani de existenta in cadrul unei ceremonii fastuoase ce se va desfasura pe 16 iulie la Ingolstadt. Mai multe personalitati ale lumii automobilistice si politice, printre care si cancelarul Angela Merkel, vor lua parte la evenimentul, care anunta si o surpriza de proportii pentru fanii brandului.

Este vorba despre dezvaluirea unui model nou, invaluit intr-un mister total. Rupert Stadler a declarat intr-un comunicat oficial ca "Audi se mandreste cu traditia brandului si cu succesul istoric al modelelor sale. Trebuie sa iti cunosti radacinile daca vrei sa-ti conturezi un viitor presarat cu idei noi si cu inovatii", a incheiat Stadler.

Cum era si normal, declaratia oficialului Audi a lasat loc unor multiple speculatii care au intuit lansarea viitorului RS5 sau a mult asteptatului Audi R8 Cabrio. Viitorul Audi RS5 a fost deja spionat intr-o forma finala, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la dezvaluirea sa, iar derivatul decapotabil al supersportivei R8 este deja asteptat sa debuteze in cateva luni.

Ideea generala este ca producatorul de automobile din Ingolstadt pregateste dezvaluirea unui model de performanta, pentru a onora succesul repurtat in motorsport

via | WCF

Comentarii (2)

  • mkedge
    audi
    se stie deja.
    am aflat de la surse sigure, va iesi noul model AUDI A7. concurent pt cls, si oarecum pt passat cc.
    0 0
  • myrules
    A7
    Hai ca esti haios :)) ....cred ca toata lumea a auzit asta, nu numai tu :p
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru