Automarket are o nouă versiune de mobil, disponibilă pe telefoane şi tablete

de Automarket
Luni, 27.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket a lansat o nouă versiune a site-ului pentru dispozitive mobile precum smartphone-uri şi tablete, care oferă într-un design modern acces la cele mai proaspete ştiri auto şi din motorsport, la arhiva de teste şi la baza de date cu maşini noi disponibile în România.

Pasionaţii de maşini pot fi în permanenţă la curent cu cele mai noi informaţii din industria auto prin intermediul noii versiuni de mobil a site-ului Automarket, care beneficiază acum de un design modern adaptat la noile cerinţe din domeniu.

Versiunea de mobil reprezintă o replică a portalului Automarket de desktop şi îţi oferă acces la o gamă diversificată de informaţii, de la ştiri şi teste auto până la baza de date a modelelor disponibile în România, dar şi ultimele noutăţi din lumea sporturilor cu motor.

▶ Ştiri auto: În cadrul secţiunii dedicate ştirilor, poţi afla cele mai proaspete informaţii din industria auto şi poţi accesa inclusiv galeriile foto ataşate articolelor. În plus, ai posibilitatea să afli opinia celorlalţi cititori despre subiectul propus şi poţi distribui ştirea pe cele mai importante reţele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Pinterest sau Google Plus.

▶ Test drive:  Secţiunea Test drive îţi oferă posibilitatea de a lectura testele realizate de redactorii Automarket cu clee mai proaspete modele lansate pe piaţa din România. Structurate facil pe capitole, testele îţi oferă acces la detalii inedite despre comportamentul maşinilor pe şosea şi la galeria foto completă, iar la final ai posibilitatea de a vedea un tablou succint al performanţelor, preţurile de comercializare din ţara noastră şi publicul ţintă cărora li se adresează.

Urmareste Automarket
▶ Maşini noi: Aceasta este secţiunea dedicată tururor maşinilor disponibile în prezent la comercializare pe teritoriul României.
Aici ai ocazia să vezi specificaţiile tehnice complete ale maşinii pe care te gândeşti să o cumperi, cu toate versiunile de echipare şi preţurile aferente, cu sau fără taxe, precum şi valoarea taxei auto.

▶ Motorsport: Eşti pasionat de sporturi cu motor? În cadrul secţiunii dedicate afli rapid informaţii din cele mai importante competiţii, cum ar fi Formula 1, Campionatul Mondial de Raliuri, Campionatul European de Raliuri, Campionatul German de Turisme sau Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

De asemenea, dacă vrei să citeşti informaţii despre un anumit subiect, poţi folosi funcţia de căutare, care îţi oferă o listă de articole sortate în ordine invers cronologică. Iar dacă vrei să includem anumite funcţii sau pur şi simplu vrei să ne spui pararea ta despre site, poţi trimite un mail prin intermediul formularului de feedback.

Versiunea de mobil a portalului Automarket este disponibilă la adresa m.automarket.ro din orice browser de pe orice tip de dispozitiv mobil (smartphone, phablet, tabletă), indiferent de sistemul de operare pe care îl foloseşti (iOS, Android sau Windows Phone).

Dacă îţi place să lucrezi mai mult cu aplicaţii decât cu browserul, îţi oferim aceleaşi informaţii şi în cadrul aplicaţiilor dedicate pentru platformele iOS (iPhone, iPad) şi Android, care sunt îmbunătăţite cu regularitate. 

Comentarii (9)

  • Cand dau "mai multe stiri" in loc sa-mi incarce stirile mai vechi, ma arunca din nou sus. Android + Opera.
    2 0
  • @C-G-C: Multumim pentru feedback. Cred ca este o problema specifica in cazul browserului Opera, in Chrome link-ul functioneaza bine.
    1 0
  • @daniel: Am incercat si eu cu Chrome si cu browserul default, insa nici o schimbare. Eu am Android 4.1.1, poate de aici sa fie.

    in orice caz, mult mai atragatoare noua versiune ;).
    3 0
  • robert
    @C G C

    Am sesizat aceeasi problema.nu cred ca e de la android eu am windows phone8
    2 0
  • E prietenoasa aplicatia si usor de utilizat. Pacat ca nu se poate mari scrisul, mi se pare mic chiar si pe un galaxy note.
    3 0
  • Pe iphone 5s nu este optimizata rezolutia. Cand deschid aplicatia, ea apare exact ca pe un ecran de iphone 4. Aceasta problema era si cu aplicatia anterioara.
    0 1
  • @JJ
    Mulţumim pentru sesizare.
    0 0
  • Felicitări pentru noua interfața. Este posibil ca pe viitor sa se poată comenta și din aplicație? Pentru mine unul îmi este mult mai ușor și mai practic. Mulțumesc, mult succes în continuare.
    0 0
  • Eu folosesc aplicatia pentru Android si dupa cum am scris si in comentariul lasat in Play Store daca s-ar putea incarca comentarii si din aplicatie ar fi excelent.

    Bafta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru