Avanpremiera: noua Honda Accord

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 23.01.2008
Va oferim primele detalii despre a 8-a generatie a modelului Accord, pregatit de Honda pentru Geneva! (cu VIDEO)

Honda a pastrat ce are mai bun in acest an pentru Salonul Auto de la Geneva. Este vorba despre cea de-a 8-a generatie a modelului Accord.

Sedanul nipon a ajuns deja un model emblema pentru iubitorii de berline nipone din Europa si din intreaga lume. Noua generatie este inspirata din modelul Acura RL, dezvoltat de divizia de lux de la Honda.

Sub capota noului Accord inginerii de la Honda au pregatit doua optiuni de motorizare, i-VTEC si CTDi. Toate versiunile de motorizare sunt prevazute cu normele de poluare Euro 5. Partea tehnica este intregita de sistemul de tractiune integrala SH-AWD.

Despre designul exterior vom sti mai multi odata cu prezentarea oficiala programata pentru data de 11 februarie. Pana atunci putem urmari un clip video si cateva imagini oficiale care redau versiunea break a modelului Accord din anumite unghiuri.

 

Taguri: Accord, Honda

Comentarii (5)

  • razvan
    abia o astept
    din cate inteleg,la motorizari E5 sau hibrid nu se plateste taxa de 1a inmatriculare, asadar Honda se va vinde cu modelul nou Accord intr`o veselie ! :)
    0 0
  • maverick
    in sfarsit o masina
    O masina perfecta sau cel putin, este cea mai apropiata de perfectiune. Nemtii mai au de lucru...
    0 0
  • mda,
    Foarte sau intru totul de acord cu "maverick". Nu se compara....e o Honda. (pentru eventuale alte comentarii -> parere strict personala !)
    0 0
  • makaveli
    sper!
    sper sa merite asteptarea, nu am cumparat actualul accord ptr.ca astept sa vad noile poze oficiale cu noul accord. sper sa fie mai tare ca actualul. pacat insa ca honda nu a reusit sa pregateasca la timp noul motor a-vtec. referitor la euro5, din cate stiu eu numai la hybride nu se plateste taxa de prima inmatriculare.
    0 0
  • honda acord
    cea mai tareeee masina,sunt indragostit de ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru