Baby Rolls e pe drum!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.09.2006
In patru ani vom putea admira noul model al bazei gamei Rolls-Royce, care va costa, spun cei din Grupul BMW, circa 250.000 de euro.

Rolls Royce a anuntat oficial ceea ce industria si presa auto banuia deja de cateva luni bune: aparitia unui model “entry-level” al constructorului britanic incepand cu anul 2010. Pretul viitorului model se va incadra intre 200 si 300 de mii de euro.

Pana acum, proiectul a avansat pana la faza schitelor si a autorizatiilor de expansiune a uzinei din Goodwood. Noul model se va pozitiona pe piata intre Phantom si BMW 760i.

In acest moment, gama Rolls este compusa doar din modelul Phantom, disponibil si in versiune cu ampatament marit. Urmatoarea aparitie a unui nou exponent al marcii va avea loc la Salonul de la Detroit, odata cu prezentarea oficiala a versiunii de serie a modelului Corniche Convertible. Versiunea coupe a lui Corniche va fi disponibila in doi ani.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru