Băutură pentru pasionații moto: gin îmbuteliat alături de componentele unor motociclete clasice Harley Davidson

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
The Archeologist este un gin special, îmbuteliat în sticle create manual alături de componente ale unor motociclete clasice Harley Davidson. Prețul unei sticle este unul piperat.

La noi în țară obișnuiești să vezi băuturi spirtoase în care au fost puse la conservat diverse fructe: de la pere, la prune sau gutui. E o formă de prezentare ingenioasă, care atrage turiștii prin zona Maramureșului.

Nu știm dacă cei de la Ehinger Kraftrad s-au inspirat de aici, dar au lansat recent o băutură în care poți găsi componente ale unei motociclete Harley Davidson. Băutura se numește The Archeologist și este un gin care vine îmbuteliat la un loc cu o serie de componente de la mai multe motociclete Harley din anii 1939, 1947 și 1962.

Esential 900 de euro este prețul unei sticle de gin cu componente Harley Davidson.
Producătorul își liniștește clienții și îi asigură că toate componentele au fost tratate înainte de a fi introduse în sticlele create manual. Mai mult, toate piesele metalice au fost îmbrăcate într-un aliaj special pentru a nu afecta calitatea băuturii.

Pentru ca experiența să fie una cu adevărat specială, fiecare sticlă vine cu o ștampilă, cu seria șasiului de la care provin piesele și cu o cutie care a fost creată la o mașină de printat din anul 1931.

Chiar dacă prețul este unul pe măsura experienței, adică 900 de euro, compania susține că a vândut deja primul lot, iar acum preia comenzi pentru al doilea.

 

Comentarii (1)

  • @Bogdan Mirica

    Iar o sa ziceti ca s-a trezit carcotasul de serviciu, dar daca tot faceti stiri din reclame, macar faceti-o cum trebuie si in cazul in care cunostintele pe care le posedati sunt atat de precare, angajati un translator .... Din cate stiu Doamna Irina Nistor inca mai presteaza ..

    Nu vorbim DOAR de componentele unei singure motociclete Harley Davidson din 1939. La secventa 0:54/1:53 se vede clar ca vorbim de 3 editii ale bauturii respective, fiecare avand in interiorul sticlei componentele unor tipuri de motoare celebre utilizate de cunoscutul producator american:

    1. Knucklehead - 1947;
    2. Panhead - 1962;
    3. Flathead - 1939


    Eu am in continuare o dilema .... Daca fructele introduse in sticlele de tarie la care faceti referire cresc direct in interiorul sticlei, ar fi interesant de stiut cateva... Dar asta-i cea mai mica dintre dilemele pe care le am .... Cat de superficiali pot fi unii oameni la locul de munca, o constituie pe cea mai mare ....
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru