BBC încearcă să liniştească fanii Top Gear: postul va difuza şi episoadele rămase ale emisiunii

de Sebastian Toma
Miercuri, 22.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Postul britanic BBC2 a anunţat că va difuza episoadele rămase din sezonul actual al emisiunii Top Gear în cursul acestui an.

Esential 5.1 milioane de telespectatori a adunat ultimul episod Top Gear difuzat de BBC.
Top Gear, cea mai populară emisiune auto din lume, va reintra în grila de programe a postului britanic BBC2. Din nefericire pentru fanii săi, vorbim doar despre difuzarea episoadelor rămase din sezonul 2015 care au fost deja filmate, fără ca acestea să conţină scenele de studio aferente. Altfel spus, producătorii emisiunii nu vor folosi decât scenele filmate înaintea scandalului cu Jeremy Clarkson, fără să mai filmeze cadrele din studio cu public, acestea din urmă fiind înregistrate de fiecare dată cu câteva zile înainte de difuzarea pe post a episodului din care făceau parte.

Telenovela Top Gear: detalii complete

Cel mai probabil, postul BBC2 va difuza episoadele rămase din sezonul 2015 al Top Gear în cursul verii. După ce vor fi epuizate scenele deja filmate cu trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, cei de la BBC plănuiesc să dezvolte o continuare a emisunii.

Cum va fi realizată acea continuare nu este clar în momentul de faţă, din moment ce englezii nu au un înlocuitor pentru Clarkson, iar colegii săi au refuzat să filmeze fără el, fiind necesare noi gazde pentru cea mai populară emisiune auto din lume care să reuşească să menţină ştacheta ridicată de trio-ul anterior.

BBC a pierdut aproape 4 milioane de telespectatori pentru că nu a difuzat Top Gear

Urmareste Automarket
Reprezentanţii BBC nu au specificat câte emisiuni din actualul sezon al Top Gear au fost filmate deja şi în ce măsură sunt finalizate.
"Vă anunţ cu regret că l-am anunţat astăzi pe Jeremy Clarkson că actualul său contract nu va fi reînnoit. Nu este o decizie pe care am luat-o uşor. Am acţionat astfel după ce am analizat cu atenţie faptele şi după ce m-am întâlnit personal cu Jeremy Clarkson şi Oysin Timon”, a declarat Tony Hall, directorul general BBC, într-un comunicat oficial care confirma eliberarea lui Clarkson din echipa Top Gear.

TomTom nu va mai oferi GPS-uri cu vocea lui Jeremy Clarkson

Via BBC

Comentarii (2)

  • Alex. B.
    "Actualul sezon al Top Gear mai avea de difuzat 22 de emisiuni, ..."

    De unde ati scos asta? Parca mai erau 5 din cele 12 (inclusiv Patagonia Special - primele doua episoade "neoficiale" ale sezonului). Iar scrieti din burta....
    2 0
  • pariu ca, Clarkson se intoarce
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru