BCR Leasing are ca obiectiv o dublă clasare pe podium în sezonul 2014 al CNR

de Daniel Popescu
Joi, 13.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BCR Leasing Rally Team şi-a prezentat cele patru echipaje cu care va aborda sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, în care Edwin Keleti şi Gergo Szabo vor să termine pe primele trei poziţii ale clasamentului general.

Îmi doresc să ne obişnuim cât mai repede cu Ford Fiesta R5 al echipei Colina Motorsport şi să reuşim să ne apropiem de primele trei locuri ale clasamentului general.

Edwin Keleti
Pilot BCR Leasing Rally Team
BCR Leasing Rally Team, una dintre cele patru echipe participante în Campionatul Naţional de Raliuri, şi-a prezentat miercuri seară echipajele şi obiectivele stabillite pentru sezonul 2014.

Echipa are planuri ambiţioase pentru noul sezon şi va avea la start doi piloţi de top care vor participa la clasa 2, cea mai puternică grupă valorică din campionat.

Unul dintre ei este Edwin Keleti, care îl va avea drept copilot pe Botond Csomortani, alături de care va concura la volanul unui Ford Fiesta R5, cel mai nou model de raliuri dezvoltat de M-Sport. Prin trecerea de la clasa 3 la care a concurat anul trecut, Keleti îşi propune să termine sezonul pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentului general.

"Un nou sezon, un nou început! Trecerea la o nouă maşină este întotdeauna o plăcere în plus.

Îmi doresc să ne obişnuim cât mai repede cu Ford Fiesta R5 al echipei Colina Motorsport şi să reuşim să ne apropiem de primele trei locuri ale clasamentului general. Va fi, sunt sigur, cel mai disputat campionat din ultimii 15 ani, aşa că sperăm ca şi spectacolul să fie pe cinste", a declarat el.

Obiectivele noastre pentru 2014 sunt clasarea pe podium în clasamentul general al fiecăre etape şi podiumul la final de campionat.

Gergo Szabo
Pilot BCR Leasing Rally Team
Tot la clasa 2 va concura şi Gergo Szabo, campionul naţional din 2009 şi 2010, care îl va avea drept copilot pe Karoly Borbely. În prima etapă a sezonului, cei doi vor concura cu Mitsubishi Lancer Evo X R4, însă pe parcurs vor introduce şi un model Skoda Fabia S2000. Indiferent de maşina cu care va lua startul, Szabo are un obiectiv similar cu cel al lui Keleti.

"Sunt foarte bucuros să concurez pentru BCR Leasing Rally Team, o echipă care şi-a dovedit deja profesionalismul în primii doi ani de existenţă.

Obiectivele noastre pentru 2014 sunt clasarea pe podium în clasamentul general al fiecăre etape şi podiumul la final de campionat. Aşadar, mă declar foarte optimist şi de-abia aştept să iau startul la prima etapă", a precizat el.

Ceilalţi doi piloţi ai echipei sunt Sorin Badea, care va concura cu un Mitsubishi Lancer Evo VII de grupa H, şi Adrian Teslovan, care va lua startul în Dacia Logan Cup.

Nu în ultimul rând, Alexandru Filip, un alt pilot sprijinit de BCR Leasing Rally Team, va concura în cinci etape din Campionatul European de Raliuri cu un Renault Clio R3 Maxi Evo.

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri începe cu Raliul Braşovului, care se va desfăşura în perioada 21-22 martie. 

Via BCR Leasing Rally Team

Comentarii (2)

  • Corect ar fi fost ca in titlu sa apara "BCR Leasing Rally Team". BCR Leasing poate avea obiective doar in domeniul pietei de leasing.
    2 0
  • Cu ce piloti? Care din astia au castigat campionatul vreodata? In loc sa fie promovat un talent (Vali Porcisteanu), ajung sa concureze copii si pilosi. Is curios daca or sa intre in puncte.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru