BEIJING 2010: Cel mai nou supercar chinezesc copiaza Ferrari 599 GTB

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.04.2010
CH Auto este un studio de design din China care a expus in cadrul Salonului Auto de la Beijing un supercar inspirat de Ferrari 599 GTB Fiorano. Conceptul, botezat Aculein, imprumuta motorul V8 al lui BMW Seria 6.

Esential

367 de cai putere dezvolta conceptul CH Auto Aculein

Cine credea ca designerii chinezi nu se pot gandi la un supercar de talia Ferrari sau Lamborghini s-a inselat. Asiaticii au dezvaluit la Beijing un concept care ar putea sa-i faca invidiosi chiar si pe italienii enumerati mai sus. Din pacate, asa cum ne-am obisnuit, chinezii au reusit sa "imprumute" si de aceasta data o serie de linii de design de la nume populare.

Creatia care a facut impresia buna la Beijing vine din partea CH Auto, un studio de design din China, care pastreaza o serie de legaturi cu mult mai celebra casa italiana Pininfarina. De aici probabil si similaritatile dintre conceptul botezat Aculein si popularul 599 GTB Fiorano.

Prototipul care copiaza liniile Ferrari are la baza trenul de rulare al coupe-ului BMW Seria 6, imprumutat de constructorul german, completat de propulsorul V8 de 4.4 litri si 367 de cai putere al aceluiasi model. Resursele ii permit chinezului sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 5.2 secunde si sa atinga o viteza maxima de 270 de km/h.

Scopul conceptului dezvoltat de CH Auto este acela de a atrage atentia marilor nume din industria auto si chiar partenerilor chinezi cu care casa de design a mai avut colaborari: Geely, GAW si BAW.

via | autocar

Comentarii (9)

  • Zupermen
    Stire la repezeala
    Ce motor de pe Seria 6, ala e de 4.4 poate de pe X5
    8 1
  • Ivanoff
    Reusit parteneriat...
    Doar cocalarii de la BMW pot incheia astfel de parteneriate si incurajeaza astfel de laturi auto...
    Bravo! Tineti-o tot asa!
    PS: Cred ca tot dintr-un parteneriat de genu a iesit si Seria 5 GT,Seria 1 Coupe,Seria 3....Seria N-spe,de fapt cred ca toate...
    10 11
  • @Automarket
    Aloooo , limba romana ! "Ferrari s-au Lamborghini " . Sa nu mai vorbim despre virgule mancate.
    7 3
  • ???
    China... "tara soarelui rasare" ???
    4 1
  • dpp....
    esti prost sau te prefaci???,,s-au dus acasa ---pentru ca ei s-au dus''........ORI ferrari sau lamborghini pentru ca poate fi ferarri ORI lamborghini.........limba noastra-i o comoara in adincuri ...........
    2 2
  • Excomunicatorul
    Dao dracu...
    Chinezii astia sunt dati dracu ma...Si daca nu-s,ii dau eu acuma.
    5 0
  • @dogy
    Tu sigur ai ramas corigent la romana la ce prostie ai scris, si vezi ca esti pe langa subiect.

    Frumoasa masina.
    2 2
  • @dogy
    Tovarase , nu stiu care dintre noi este mai prost. Citatul era din articol , nu varianta corecta. Ce ma bucura e ca s-au miscat repede , doar 2 ore .
    PS: oare am scris bine"s-au"?? :))
    4 0
  • HA HA HA
    TAREEEEEEE !!!!!
    Chinezi astia copiaza tot . Cine cumpara masina asta , eu zic ca arata bine .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru