Bentley a creat cel mai luxos autobuz londonez

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.11.2009
Constructorul de lux a acceptat sa personalizeze un autobuz londonez pentru un ospiciu din Marea Britanie. Vehiculul a fost personalizat cu atentie la interior

Bentley se ocupa, mai nou, si de personalizarea autobuzelor, chiar daca finalitatea nu este una materiala ci pur caritabila. Constructorul britanic de automobile de lux a reconditionat un autobuz supraetajat pentru un ospiciu din Marea Britanie, St Luke, situat in Winsford.

Autobuzul, un London Routemaster s-a bucurat de intreaga atentie a atelierelor de personalizare Bentley, care au muncit vreme de 2000 de ore pentru a finaliza proiectul. Cei 59 de muncitori care au luat parte la reconditionarea autobuzului au folosit piele de cea mai buna calitate, cusuta manual, cu logo-ul Bentley si St Luke, completata de lemn nobil. Interiorul a fost personalizat prin crearea unei bucatarii speciale si a mai multor spatii de depozitare ingenioase.

Autobuzul va fi folosit ca magazin ambulant in colegii si universitati si ca mijloc de deplasare pentru evenimente sau vizite.

via | Carscoop

Comentarii (4)

  • bentley
    Mumaa....
    Muma...te prostisi?:) Te apucasi sa mesteresti autobuze? :)
    3 0
  • Aditza
    Nu mi se pare atat de luxos. MAN-ul lui Ceausescu ii da clasa orcand.
    In schimb cred ca poate fi folosit la petreceri pentru copii. :)
    4 0
  • vitali
    slabut
    cred ca este o gluma - nu poate fi facut de bentley; orice casa de tuning lucreaza mult mai bine
    0 0
  • mama frate
    cu tabla aro....
    seaus personalizare.....
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru