Bentley ar putea produce o versiune shooting brake a lui Continental

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.05.2010
Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Car & Driver Stuart McCullough a declarat că este posibil să vedem o versiune shooting brake a modelului Continental.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Carrozzeria Touring Superleggera a prezentat publicului versiunea shooting brake a lui Continental Flying Star. Se pare că ideea italienilor a trezint interesul oficialilor companiei britanice care au anunţat că vor să producă o versiune shooting brake a modelului Continental.

"Avem o idee în minte pe care o putem aduce pe piaţă", a declarat Stuart McCullough, director de vânzări şi marketing de la Bently, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Car & Driver. În prezent, Bentley Continental dispune de opt versiuni, iar ideea realizarii celei de-a noua nu este una viabilă pentru constructorul britanic.

Mult mai probabil vom putea asista la o redirecţionare a resurselor către dezvoltarea unor versiuni derivate ale navei amiral Mulsanne. În viitor acesta ar putea fi disponibil în varianta cabrio sau coupe.

Via | Car&Driver

Comentarii (3)

  • Opinie
    Iarasi dricul asta de la Bentley!
    3 12
  • .............
    ..............
    ai vrea sa te duca la groapa cu dricul asta si nu cu caruta
    9 1
  • pt. un bentley....asa ceva e...bataie de joc!!!!!!!
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru