Bentley Continental GT Speed by Zagato

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.02.2008
Designerii Zagato vor dezvalui la Salonul de la Geneva o editie speciala a modelului Bentley Continetal GT Speed.

Dupa ce a impresionat anul trecut cu Spyker C12 si Ottovu Diatto, casa italiana de design Zagato se straduieste sa mentina trendul ascendent si anunta o noua premiera pentru Geneva. Italienii au dezvaluit inca din luna decembrie a anului trecut, ca au semnat un parteneriat cu Bentley, care va duce la nasterea unei editii speciale, gata sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Desi nu au fost emise inca informatii oficiale, un set de imagini au inceput sa circule in presa internationala. Asa cum anticipasem in decembrie, editia speciala pregatita de Zagato este de fapt o versiune imbunatatita a noului Continetal GT Speed, lansat in toamna la Frankfurt.

Partea frontala nu a suferit modificari majore, doar grila radiatorului fiind revizuita dupa designul celei regasite pe Veyron. Partea posterioara insa a primit un look total nou multumita acoperisului si lunetei curbate. Forma blocurilor spate si a spoilerului imprumuta aceeasi filozofie de design folosita de Zagato in cazul modelului Diatto Ottovu.

Mai multe informatii despre motorizari si alte accesorii folosite de Zagato pentru personalizarea Bentley-ului va vom oferi imediat ce acestea vor fi publicate de oficialii celor doua companii.

Ramaneti pe Automarket!

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru