Bentley Continental GT Speed Convertible - primele imagini

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 26.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini oficiale cu Bentley Continental GT Speed Convertible au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013.

Primele imagini oficiale cu versiunea decapotabilă a modelului Bentley Continental Speed GT au ajuns pe internet înainte de posibila prezentare oficială de la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013. Acest model decapotabil va avea, cel mai probabil, specificații tehnice identice cu cele ale modelului coupe Continental GT Speed. Puterea va fi furnizată de un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri ce dezvoltă 625 CP și 800 Nm. Puterea va fi transmisă prin intermediul unei cutii de viteze cu opt trepte către toate cele patru roți. Accelerația de 0 la 100 km/oră se va face în aproximativ 4.2 secunde, în timp ce viteza maximă va fi de 320 km/oră.

Versiunea GT Speed este ușor de recunoscut datorită spoilerului față mult mai agresiv și roților de 21 inch. Evacuarea dublă are țevi de eșapament ovale, iar interiorul este finisat cu inserții de aluminiu polișat.

Via worldcarfans

Comentarii (3)

  • NOTHING NEW
    e superba dar ce este atat de special ? cand spuneti primele imagini dar imaginile astea nu au nimic nou , e cam aceeasi masina de 6 ani in proportie de peste 90% ...
    13 0
  • @NOTHING NEW
    filosofie vw...la ce sa te astepti?
    9 5
  • un oarecare
    Cromul ala de pe triplele spate e chiar ieftin!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru